توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

ترکیه اجازه صادرات کالا به اسرائیل را داد

ترکیه اجازه صادرات کالا به اسرائیل را داد سایت خبری گلوبز بیزنس گزارش داده که برخلاف تصمیم ترکیه مبنی بر توقف کلیه صادرات و واردات با اسرائیل به دلیل جنگ در غزه، آنکارا مجوز تجدید صادرات مصالح ساختمانی به فلسطین اشغالی را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 09
کد خبر: ۲۴۰۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، تایمز اسرائیل به نقل از سایت خبری گلوبز بیزنس گزارش داده که علیرغم تصمیم ترکیه مبنی بر توقف کلیه صادرات و واردات با اسرائیل به دلیل جنگ در غزه که هفته گذشته اعلام شد، آنکارا به طور موقت مجوز تجدید صادرات مصالح ساختمانی به اسرائیل را صادر کرده است.

 

در این گزارش به نقل از مقامات اسرائیلی و ترکیه‌ای گفته شده که وزارت بازرگانی ترکیه نامه‌هایی را برای اعلام این تصمیم به کارخانه‌های محلی که قبل از اعلام ممنوعیتِ صادرات، با اسرائیل همکاری می‌کردند، ارسال کرده است.

 

سایر رسانه‌ها هم جزئیات مشابهی را گزارش کردند و کانال ۱۲ اسرائیل اعلام کرده که صادرات مجدد برای یک دوره سه ماهه است.

 

در پی این گزارش، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی یسرائیل کاتز در پیامی در ایکس ضمن استقبال از تصمیم جدید ترکیه، رئیس‌جمهور این کشور را مورد تمسخر قرار داد و گفت «اردوغان از بسیاری از محدودیت‌های تجاری عقب‌نشینی و آنها را لغو کرد و درسی که گرفتیم روشن است: نباید تسلیم تهدید‌های یک دیکتاتور شویم و باید جایگزین‌هایی ایجاد کنیم».

 

بعد از پیام وزیر خارجه اسرائیل، عمر بولات، وزیر بازرگانی ترکیه گزارش‌ها مبنی بر کاهش محدودیت تجاری ترکیه علیه اسرائیل را رد کرد و آنها را تخیلی خواند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار